Nganonyorwa dzehondo yechimurenga. - Viriri, Advice (Mambo Press, 2016)
Hondo yorusununguko yakakosha zvikuru murungano rwenyika’ yeZimbabwe nokudakwekuti ndiyo yakatipa rusununguko urwu rwoita kuti tiwane minda iyo yatairwira nezvimwe zvataisagona kuwana nokuita.Nganonyorwa idzi dzingadai dzakanyorwa munguva chaiyo yairwiwa hondo dzichibatsira kurira kwaiita pfuti, sekubatsira kwaiita nzimbo nemitambo pamapungwe.